Vaihtolavat monenlaisiin tarpeisiin Porvoosta

Kuljetusliike J. Salomaa vuokraa vaihtolavoja erilaisiin tarpeisiin. Tuomme myös vaihtolavan paikan päälle ja kuljetamme sen täytenä pois. Palvelemme Porvoossa ja lähiseudulla, ja tarjoamme palveluitamme niin kotitalouksille kuin esimerkiksi yrityksillekin.

Ota yhteyttä!

Rakennusurakka, siivousurakka vai jotakin muuta?

Tarvitsetko vaihtolavaa esimerkiksi rakennusurakan, saneerauksen, piharemontin tai siivoustalkoiden takia? Vuokraamme vaihtolavoja yksityisten kotitalouksien ja yritysten vaihteleviin tarpeisiin.

Meillä on erilaisia vaihtolavoja, joiden koko vaihtelee 10–40 m²:n välillä. Kaikissa lavoissa on nostokoukku. Lavojen ja konttien vuokraus onnistuu kauttamme päiväksi tai pidemmäksi aikaa.

Pyydä lisätietoja palveluistamme

Vaihtolavat kuljetuksella

Tuomme vaihtolavan paikalle ja viemme sen pois sopimuksen mukaan. Saat meiltä vaihtolavat lyhytkestoiseen ja pitkäkestoiseen tarpeeseen. Kuljetamme lavan paikan päälle parhaimmillaan jopa tilausta seuraavaksi päiväksi. Jos pois heitettävän jätteen tai muun materiaalin määrä ylittää odotuksesi, voit tilata meiltä vaihtolavan välityhjennyksen kesken urakan, jolloin palautamme lavan sinulle tyhjänä uutta täyttöä varten.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Kerromme mielellämme lisää vaihtolavoista ja niiden kuljetuksista.

Katso yhteystiedot tästä

Jätteiden käsittely samalla kertaa

Hoidamme myös vaihtolavalle kertyneen tavaran käsittelyn. Voit kasata lavalle esimerkiksi rakennusjätettä, pihan roskia, vanhoja huonekaluja tai jotakin muuta. Me viemme jätteen pois ja huolehdimme sen asianmukaisesta kierrätyksestä tai loppusijoituksesta puolestasi.

Kaikki lavat voi täyttää reunoja myöten, mutta pidäthän huolta, ettei tavaramäärä nouse lavan keskeltä juurikaan laitoja korkeammalle. Peitämme lavan asianmukaisella, tieliikennelain edellyttämällä tavalla ennen sen kuljetusta.

Kysy tarjous vaihtolavasta!