Nostureillamme ja kuljetuskalustollamme liikkuu kaikki – palvelemme Porvoosta käsin Uudellamaalla ja koko Suomessa

Kuljetusliike J. Salomaan nostureilla ja kuljetuskalustolla liikkuu mikä vain! Tarjoamme nosturi- ja kuljetuspalvelua sekä yksityisille kotitalouksille että yrityksille, kuten rakennusalan toimijoille. Palvelemme Porvoosta käsin koko Uudenmaan alueella ja muualla Suomessa. Kysy lisää!

Ota yhteyttä

Luotettavaa nosturipalvelua

Kuljetusliike J. Salomaa tarjoaa asiakkailleen luotettavaa nosturi- ja kuljetuspalvelua vuosikymmenten kokemuksella. Yrityksemme on toiminut jo 1980-luvulta lähtien ja palvelee nyt asiakkaitaan jo toisessa polvessa.
Tarjoamme nosturin ja muun kalustomme urakoihin Uudellamaalla ja tarvittaessa myös muualla Suomessa. Asiakaskuntaamme kuuluu niin yksityisiä kotitalouksia kuin esimerkiksi rakennusalan yrityksiäkin vaihtelevine tarpeineen.

Kaikkea kalustoa ei ole järkevää omistaa itse, vaan nostotarpeissa on hyvä kääntyä asiansa osaavien ammattilaisten puoleen. Me tarjoamme sinulle sekä ammattitaitoa että hyvässä kunnossa olevan nykyaikaisen kaluston!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kalustomme avulla nostamme mitä vain!

Nosturiautomme sopivat erinomaisesti mitä erilaisimpiin nostotehtäviin. Koska meillä on nostokaluston lisäksi tarjolla kattava valikoima muutakin kalustoa, pystymme tulemaan apuun monenlaisiin urakoihin. Voimme auttaa vaikkapa nosto- ja asennustöissä, kuorman purussa ja työmaaparakkien kuljetuksissa. Käytössämme on useita nostureita, joiden avulla pystymme palvelemaan asiakkaita myös nopealla aikataululla.

Uudenaikainen kalustomme ja osaava henkilökuntamme takaavat sen, että nosturipalvelumme ovat ensiluokkaisia! Älä siis aikaile, vaan pyydä tarjous nostourakkaasi varten! Tavoitat meidät helposti puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Katso yhteystiedot

Tutustu kalustoomme!

Meiltä löytyy tälläkin hetkellä kattavasti kalustoa erilaisiin nostotöihin:

  • 3-akselinen Hiab-vaihtolavayhdistelmä, perävaunu, vaihtolavat ja Hiab-nostot jibillä 26 metriin saakka

  • 3-4-akselinen Hiab-puoliperävaunuyhdistelmä, raudoitteiden kuljetusta, ulosjatkettava perävaunu 21 metriin saakka sekä erikoiskuljetusmahdollisuus

  • 4-akselinen kappaletavaranosturi, myös 25-metrinen perävaunu, henkilökori, kouravarustus sekä erikoiskuljetusmahdollisuus.

Ota yhteyttä