Vuokrattavana ja myynnissä erikokoisia kontteja - palvelemme Porvoossa ja lähiseudulla

Kuljetusliike J. Salomaa vuokraa ja myy erikokoisia kontteja. Palvelemme Porvoossa ja sen lähiympäristössä sekä yksityisiä kotitalouksia että esimerkiksi rakennusalan yrityksiä. Kerromme mielellämme lisää tarjolla olevista konteista, joten ota yhteyttä osaavaan henkilökuntaamme!

Katso yhteystietomme

Vuokraamme ja myymme kontteja

Kuljetusliike J. Salomaa Oy palvelee asiakkaitaan vankalla ammattitaidolla jo toisessa polvessa. Kattavaan palveluvalikoimaamme kuuluu myös erikokoisten konttien vuokraus ja myynti. Sekä vuokrattavia että myytäviä kontteja on saatavilla 8-, 10- ja 20-jalkaisina.

Kannattaako kontti vuokrata vai ostaa? Riippuu tarpeesi kestosta. Suosittelemme vuokrakonttia, mikäli käyttötarpeesi on lyhyt tai väliaikainen. Vuokrakontin hyötyjä on myös se, että voit tarvittaessa muokata konttien määrää liiketoiminnan ja tarpeidesi vaihtelujen mukaan. Pidempiaikaiseen tai jopa pysyvään käyttöön sopii parhaiten oman kontin hankinta.

Pyydä lisätietoja konteista

Kontteja moniin käyttötarkoituksiin

Meiltä kysyvät kontteja esimerkiksi yksityiset kotitaloudet ja rakennusliikkeet. Kontit sopivat hyvin moniin eri käyttötarkoituksiin. Meiltä voit tilata aivan tavalliset kontit, jotka käyvät esimerkiksi varastointiin.

 

Kumppaniemme kautta pystymme myös löytämään sinulle tarpeidesi mukaan varustellut kontit. Kysy myös mahdollisuudestamme räätälöidä vuokrakontti tarpeidesi mukaisesti!

Kysy lisää

Kontit noudettuina tai toimitettuina suoraan osoitteeseesi

Kalustomme avulla pystymme hoitamaan tarvittaessa myös konttien kuljetukset.

Kuljetuksen ohella kalustomme taipuu myös esimerkiksi konttien vaivattomiin nostoihin ja siirtelyihin. Ota yhteyttä henkilökuntaamme ja kysy sopivaa konttiratkaisua tarpeisiisi!

Katso yhteystiedot tästä