Vedämme kuormat myös peräkärryillä – palvelemme Porvoosta käsin Uuttamaata ja koko Suomea

Kuljetusliike J. Salomaa on monipuolinen kuljetusalan yritys, joka käyttää rekkojen, pyörökuormaajien ja nostureiden ohella myös peräkärryjä. Saat meiltä Porvoosta monipuoliset ratkaisut kaikkiin kuljetustarpeisiisi Uudellamaalla ja koko Suomessa.

Ota yhteyttä!

Peräkärryt nosturiautojen perään

Peräkärrymme kulkevat helposti paikasta toiseen muun kalustomme, erityisesti nostureiden, mukana. Peräkärryjä löytyy kolmi-, neli- ja viisiakselisina. Meillä on jatkettavia puoliperäkärryjä aina 21 metriin saakka. Lisäksi kalustoomme kuuluu hydraulisesti ohjattavia puoliperävaunuja.

Kokeneet kuljettajamme vetävät peräkärryissä monenlaista kuormaa, melkeinpä kaikkea, mitä niihin suinkin mahtuu, joten ota yhteyttä ja kysy meiltä ratkaisua kuljetustarpeeseesi! Pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisia ratkaisuja niin kotitalouksille kuin yrityksillekin Uudellamaalla ja muualla Suomessa.

Pyydä lisätietoja palveluistamme

Kokonaisvaltaisia ratkaisuja kuljetuksiin

Yrityksellämme on käytössä laajasti erilaista kalustoa kuljetustehtäviin. Meillä on myös erittäin ammattitaitoinen henkilökunta, joka pystyy ottamaan kuljetustarpeesi hoitaakseen. Kaikkea ei kannatakaan tehdä itse, vaan joskus on hyvä ulkoistaa erityistä kalustoa ja osaamista vaativa tehtävä alan ammattilaiselle!

Meiltä voit saada ratkaisun hyvinkin monenlaisiin kuljetustarpeisiin, sillä meillä on käytössämme puoli- ja täysperävaunullisia rekka-autoja, nostureita, kaivinkoneita, pyöräkuormaajia ja esimerkiksi peräkärryjä. Ota siis yhteyttä ja kysy meiltä tarjous – pääset itse helpommalla.

Yhteystiedot