Kappaletavarakuljetukset luotettavalta yritykseltä Porvoosta – kaikkialla Suomessa

Kuljetusliike J. Salomaa tarjoaa kappaletavarakuljetukset puoli- ja täysperävaunurekalla. Palvelemme Porvoosta käsin koko Uudenmaan ja Suomen alueella.

Meillä sinua palvelevat kokeneet kuljettajat. Meidän kyydissämme kulkee melkeinpä mitä tahansa, esimerkiksi rakennustarvikkeista koneisiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kuljetamme kaikkea kappaletavaraa

Yrityksemme toimii Porvoosta käsin, mutta kuljetamme kappaletavaraa laajasti koko Uudenmaan alueella ja kaikkialla Suomessa. Palvelemme niin yksityisiä kotitalouksia kuin esimerkiksi rakennusliikkeitäkin. Viemme perille asiakkaidemme toiveesta kaikkea, mitä kuljetuskalustomme kyytiin suinkin mahtuu. 

Kyse voi olla esimerkiksi erilaisista rakennustarvikkeista tai jopa isommista koneista, joita siirrämme tehtaalta työmaalle. Kuljetamme myös esimerkiksi vaihtolavoja ja kontteja.

Pyydä lisätietoja palveluistamme

Monipuolinen kalusto ja osaava henkilöstö

Kalustomme mahdollistaa mitä erilaisimpien työtehtävien hoitamisen. Kalustoomme kuuluu niin kuorma-autoja, pyöräkuormaajia, nostureita, vaihtolava-autoja kuin kaivinkonekin. Ajoneuvojemme ja laitteidemme avulla palvelemme samanaikaisesti useita asiakkaita eri puolilla Uuttamaata ja Suomea. Tarjoamme myös esimerkiksi vaihtolavojen, konttien ja peräkärryjen vuokrausta Porvoon toimipisteestämme käsin. Kuljetamme tarvittaessa nekin paikan päälle ja pois joustavasti ja nopeallakin aikataululla!

Kysy lisää kappaletavaran kuljetuksista

Kertakuljetukset ja sopimuskuljetukset tarpeidesi mukaan

Onko kuljetustarpeesi toistuva tai pitkäaikainen? Palveluihimme kuuluvat sekä kertaluonteiset kuljetukset yksittäisessä tilanteessa että pitkäaikaiset sopimuskuljetukset, jolloin voimme sopia esimerkiksi toistuvasta kuljetuksesta tietyin väliajoin. 

Räätälöimme sopimuksen sisällön ja keston yhdessä tarpeidesi mukaan, joten otathan yhteyttä henkilökuntaamme. Sopimuskuljetuksessa etuna on se, että vakiintunut kumppani tuntee tarpeesi ja toiveesi, eikä niitä tarvitse käydä läpi joka kerta erikseen. Säästät aikaa ja muita resursseja!

Ota yhteyttä ja kysy lisää