Lumityöt pyöräkuormaajalla – palvelua Porvoossa

Kuljetusliike J. Salomaa Porvoosta tarjoaa ripeää apua lumitöihin talviaikaan. Hoidamme lumityöt tilauksen mukaan pyöräkuormaajalla ja kuljetamme lumet pois lumenvastaanottopaikoille. Ennakoi talvi ja lumen tulo sopimalla lumitöistä jo etukäteen!

Ota yhteyttä

Lumien poistaminen on osa kiinteistön kunnossapitoa

Lumityöt ovat keskeinen osa minkä tahansa kiinteistön kunnossapitoa: Lumien poistaminen on tarpeen, jotta kadut, tiet ja pihat saadaan pidettyä auki. Lumi on syytä aurata ja kuljettaa pois myös siksi, että se kuormittaa sulaessaan salaojia ja voi jopa tunkeutua rakennuksen perustuksiin. Lumen aiheuttamien kosteusvaurioiden korjaaminen jälkikäteen on usein kallista.

Kuljetusliike J. Salomaa Oy hoitaa lumen aurauksen, kuormauksen ja kuljetuksen Porvoon alueella. Toimitamme lumet asianmukaisesti virallisille lumenvastaanottopaikoille.

Pyydä lisätietoja palveluistamme

Monipuolisella kalustollamme lumityöt hoituvat nopeasti

Monipuolisen kalustomme ansiosta pystymme hoitamaan kaiken lumitöihin liittyvän ripeästi. Käytössämme on pyöräkuormaaja, kuorma-autoja ja muuta kalustoa, jolla kaikki lumenkäsittelyn vaiheet aurauksesta poiskuljetukseen hoituvat helposti.

Pyöräkuormaajalla onnistuvat tietenkin myös monet muut työt, kuten työmaatavaroiden purku. Voit tutustua kalustoomme kuvagalleriassa, ja henkilökuntamme myös kertoo sinulle mielellään lisää!

Siirry kuvagalleriaan

Solmi sopimus lumitöitä varten!

Me tarjoamme lumien auraukset, kuormaukset ja poiskuljetukset tarpeiden mukaan joko kertasopimuksella tai pidempään voimassa olevalla sopimuksella Porvoon seudulla.
Talvella kalustomme on ensisijaisesti sopimusasiakkaidemme käytössä, mutta palvelemme heti vapauduttuamme myös uusissa toimeksiannoissa. Lumitöistä kannattaa tehdä toistaiseksi voimassa oleva sopimus jo ennakkoon, jolloin saat palvelua nopeasti.

Muistathan, että yksityiset kotitaloudet voivat saada lumenkuormaustöistä kotitalousvähennyksen. Lue lisää Verohallinnon sivulta.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä